[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
Kurzweil 3000 Gebruikersforum • Bekijk onderwerp - Kurzweil 3000 V14 flex

Kurzweil 3000 V14 flex

Nieuws en wetenswaardigheden over Kurzweil 3000

Moderators: Henriette, Henk Eland

Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor herman » 06 Okt 2015, 09:13

In oktober komt er een nieuwe (aangepaste) versie van V14 uit, V14 flex.
Op de site staat het wat anders dan in mijn mail.
Maar volgens mijn mailtje gaat het hier om een DVD met programmatuur voor beide besturingssystemen en slaat de versie voor android op de mobile app.
We wachten af.
Hier de link:
Laatst gewijzigd door herman op 08 Okt 2015, 11:51, in totaal 1 keer gewijzigd.
Herman.
herman
 
Berichten: 439
Geregistreerd: 31 Jul 2009, 22:35

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor Dani » 06 Okt 2015, 17:57

Hopen dat ze voor bestaande klanten, die lexima ooit heeft bezworen dat er nooit een nederlandse macversie zou komen omdat de macversie zowiezo een aflopend verhaal zou zijn, niet het volle bedrag rekenen.

Kunnen we eindelijk virtualisatiesoftware en windows de deur uit gooien :lol:
Dani
Dani
 
Berichten: 382
Geregistreerd: 03 Mei 2011, 08:55

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor herman » 27 Okt 2015, 22:12

Hij is vandaag uit en op de markt.
De kortingen zullen ook wel in Nederland gaan gelden verwacht ik.
Europees denken. ;)


En, op beide systemen gelijk te installeren en gebruiken!
Herman.
herman
 
Berichten: 439
Geregistreerd: 31 Jul 2009, 22:35

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor Dani » 27 Okt 2015, 22:28

En vooral op de kleine lettertjes letten :)
"Bepaalde functies zijn nog niet geïmplementeerd in de Mac versie"
Maar weer eens de demo van de amerikaanse site aan het downloaden. Dan kunnen we even testen.

Ik ben ook erg benieuwd of deze versie de jaarlijkse update van OSx kan bijbenen.
Niets zo irritant als je OS niet kunnen updaten omdat een stuk noodzakelijke software dan niet kan draaien.
(Dat is dan net het eenigste voordeel van Kurzweil virtueel draaien :D )
Dani
Dani
 
Berichten: 382
Geregistreerd: 03 Mei 2011, 08:55

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor herman » 28 Okt 2015, 13:03

Klopt wel hoor Dani maar de OS... versie die ik heb draaien (al een hele oude) doet het iedere keer zonder problemen.
Apple is wel erg streng in het beleid van apps toestaan en wijzen zodra er iets rammelt aan de programmatuur de boel af.
Maar het blijft steeds weer spannend zo'n upgrade van OS of Windows.
Zo werken wij op school nog steeds met V10 van XP tot 7 en zonder probleem. Windows is wat minder lastig maar ook weer kwetsbaarder.
En zo is er altijd wat.
Herman.
herman
 
Berichten: 439
Geregistreerd: 31 Jul 2009, 22:35

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor Dani » 28 Okt 2015, 20:46

Ik heb zojuist even met de macversie V14 flex gespeeld.
Hij draait in ieder geval onder OS 10.11, El Capitan.

Qua functionaliteit komt de mac versie nu veel meer overeen met de windowsversie. Mindmaps zijn bijv. nu ook in de macversie beschikbaar. Het venster voor onderliggende tekst bewerken vind ik minder geslaagd. Maar dat vind ik ook van de windows versie en in al zijn onhandigheid ben ik daar inmiddels ook aan gewend.
Even afwachten of sensotec de van Dale woordenboeken heeft geinplementeerd, voor o.a. woordvoorspelling want dat vind ik In ond geval wel van belang.


@Herman,
Ik draai virtueel Windows 7 met niets anders geinstalleerd dan Kurzweil. Volledig gesandboxed dus daar kan niets mee mis gaan :D ik vertik het dus ook om over te gaan naar windows 8 of 10.
Mac OS updates daarintegen installeer ik de minuut dat ze beschikbaar zijn. :lol: Ik hou wel van nieuwigheidjes.
Dani
Dani
 
Berichten: 382
Geregistreerd: 03 Mei 2011, 08:55

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor herman » 29 Okt 2015, 11:29

Nou, een goed besluit.
Windows 7 kun je vergelijken met XP. Stabiel en goed.
Bij 10 wil het nog weleens voorkomen dat met het upgraden de programma's niet altijd gekoppeld zijn aan de extensies van de div. bestanden.
Je moet dit dan handmatig koppelen.
Ook worden niet alle programma's in het register goed verwerkt waardoor je ze soms opnieuw moet installeren.
Ook scanners en printers kunnen nog al eens problemen geven.
Dus loopt alles goed? Afblijven en genieten van een goedlopend systeem.
Verder loopt alles gewoon op 10 ook de oude programma's en andere spraaksoftware.
8 moet je gewoon vergeten.
Die kapitein laat ik nog even voor wat het is want mijn ene Mac is nog uit de prehistorie (bolletje, geen Intel dus dat gaat sowieso niet) en de andere al wat ouder dus wordt trager. Maar ga hem er toch ook een keer opzetten.
Herman.
herman
 
Berichten: 439
Geregistreerd: 31 Jul 2009, 22:35

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor Dani » 29 Okt 2015, 12:02

Omdat op windows alleen Kurzweil draait hoef ik me gelukkig nooit zorgen te maken over andere programma's en randapparatuur.
En omdat het toch nergens anders voor word gebruikt zijn nieuwere windowsversies niet interessant qua functionaliteit.
Buiten het feit dat windows updates enorm tijdrovend zijn als je macs gewend bent :D
Op onze macs werkt alles altijd gewoon, ik kan me de laatste keer dat er door een update iets niet meer werkte niet eens heugen. Alhoewel ik me wel kan herinneren dat we vroeger wel eens moesten stoeien met drivers :D

Bolletje heb ik ook gehad, was een fantastisch ding. Ik weet niet wat je op de andere hebt draaien, maar mijn 4 jaar oude imac verbeterde in snelheid na de el capitan update.
Ik heb alleen el Capitan er niet vreselijk lang op gedraaid voordat ik mijn iMac inruilde voor een nieuwe iMac ;)
Dani
Dani
 
Berichten: 382
Geregistreerd: 03 Mei 2011, 08:55

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor Henriette » 28 Dec 2015, 22:24

Hallo allemaal,

Zijn er al ervaringen met het Kurzweil Pro abonnement?

Omdat mijn zoon graag met een Macbook wilde werken (daar snap ik als echte Windowsfreak natuurlijk helemaal niets van) kon hij niet wachten totdat het Kurzweil pro abonnement uitkwam. Dit abonnement kan zowel op Windows als op Mac draaien. (dus iedereen hier in huis tevreden). Tot nu toe is hij erg tevreden over zijn Kurzweil op de Mac. Ik scan en bewerk alles lekker op mijn Windows laptop en hij werkt op zijn eigen Mac met de kes.bestanden.

groeten,
Henriette
Henriette
Beheerder
 
Berichten: 611
Geregistreerd: 11 Jun 2009, 10:11

Re: Kurzweil 3000 V14 flex

Berichtdoor Dani » 28 Dec 2015, 22:40

Geen ervaring, maar ik ben niet dol op software abonnementen.
Ik vermoed dat op de lange termijn een upgrade naar 14 flex een stuk voordeliger is als een abonnement.
Dani
Dani
 
Berichten: 382
Geregistreerd: 03 Mei 2011, 08:55

Volgende

Terug naar Nieuws en wetenswaardigheden

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron