helpfunctie in kurzweil

Gebruik dit forum voor gebruikersvragen over Kurzweil 3000 V14

Moderators: Henriette, Henk Eland

helpfunctie in kurzweil

Berichtdoor JanHendrik » 27 Sep 2016, 18:52

Als ik de helpfunctie (F1) wil gebruiken in kurzweil, start er wel een nieuw veld, maar verder gebeurt er niets. De pagina blijft blank en bovenaan staat ... reageert niet. Enig idee hoe ik de helpfunctie werkend krijg?
JanHendrik
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 07 Sep 2015, 18:26

Re: helpfunctie in kurzweil

Berichtdoor Jojo2015 » 03 Apr 2017, 23:41

Ik heb hetzelfde probleem met een blanco Help-functie. Had iemand een oplossing?
Jojo2015
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 25 Aug 2015, 10:44


Terug naar Vraagbaak Kurzweil V14

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron