Automatisch vul in velden plaatsen

Het gebruik van Kurzweil 3000 in het basisonderwijs

Moderators: Henriette, Henk Eland

Automatisch vul in velden plaatsen

Berichtdoor van der Linden » 13 Jan 2015, 21:54

Hallo
Wij hebben sinds kort kurzweil voor onze dochter. nu hebben wij het werkboek groep 5 ingescand zodat ze dat kan maken .
Ze moet in dat werkboek vragen beantwoorden maar voor elke letter moet je een vul in veld toevoegen ( Handmatig)
Is hier nog een makkelijker oplossing voor?
Alle tips en ervaringen zijn welkom

Groeten Ron
van der Linden
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 13 Jan 2015, 00:20

Re: Automatisch vul in velden plaatsen

Berichtdoor herman » 15 Jan 2015, 14:19

Hallo Ron,
Als je het werkboekje hebt gescand en bewerkt kun je daarna op de plaatsen waar iets ingevuld moet worden een "lege" tekstnotitie plaatsen.
Dit wordt ook gebruikt als leesstop.
Je kunt hier gewoon de tekst intypen die je nodig hebt.
Of als je het voor je dochter duidelijker vindt er een lang blokje van maken.
Herman.
herman
 
Berichten: 439
Geregistreerd: 31 Jul 2009, 22:35


Terug naar Het gebruik van Kurzweil 3000 in het basisonderwijs

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron